Notasheep

 

To jsem já, Hana Melčová :-)


Pod touto značkou vyrábím šperky pro všechny kdo rádi vystoupí z davu.

 

Šperky jsou převážně z různých druhů plexiskla, takže i ty výraznější kousky jsou lehoučké a nebudou Vás nijak omezovat. Vznikají v menších a často limitovaných kolekcích - tak, aby to byla pořád zábava. Sériová výroba není nic pro mě.

 


Geometrie a čisté linie jsou při jejich vymýšlení mou největší inspirací. Pokud nějaký produkt není skladem a přesto po něm toužíte, napiště mi na info@notasheep.cz a zkusíme to nějak vymyslet.       

 

.....

 

NOVINKY

arr3DOPRAVA ZDARMANa zásilkovnu pro objednávky nad 300 kč. Platí do 20. 11.... arr3Nová kategorieV nové kategorii LIMITKA najdete šperky v omezeném množství, nabídka se bude průběžně obměňovat.... arr3Dyzajn market Podzim 3.–4. 10. 2020 na Výstavišti Praha (Holešovice). Těším se na Vás :-) ... arr3Novinky v eshopuPrávě vložena nová kolekce naušnic (kombinace metalického a barevného plexi). ... arr3OBCHODYSeznam kamenných obchodů kde jsou k zakoupení moje výrobky je AKTUALIZOVANÝ ;-)... arr3DYZAJN MARKETO víkendu 30. 11. a 1. 12. piazzetta Národního divadla v Praze... arr3DESIGN LOCKV neděli 8. 9. se můžeme potkat na akci Design Lock na zámku v Roztokách u Prahy....

ZBOŽÍ V AKCI

cena 250 Kč
skladem
cena 320 Kč
skladem
cena 250 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů